SALATA ROMANEASCA

Salata producem din 2016, salata o putem cultiva fie primavara devreme pana la inceputul verii, sau dupa ce recoltam usturoiul pregatim terenul si infiintam cultura de salata.

Salata are perioada scurta de la plantare la recoltare dar in lipsa mecanizarii este foarte dificil sa devina profitabila. Anul acesta ne-am cumparat plantatoare si suntem foarte nerabdatori sa o vedem la treaba. :)

Mno... anul ăsta ne-am luat masina de plantat salata. Este o minunăție.  Plantăm acum salata mult mai ușor. Pe patru rânduri. Munca noatră a devenit plăcută. Cu freza dublă pregătim bine terenul in prealabil. Apoi venim si plantăm salata cu plantatoarea. Salata dupa ce o plantăm trebuie irigată zilnic. Pana se prinde ea.... apoi din două in două zile. Fertilizarea săptămânală ne-au făcut-o cei de la Holand Farming. 

Vă țin la curent cu informații despre recoltă. 

apus de soare
control in salata
la plantat salata
Elena este o forta !
salata 2018
Elena iriga salata
vine ploaia in salata
salata romaneasca
salata
salata
salata in soare
salata pe camp
salata care rade
salata in aspersie fina
irigarea salatei
toyota in salata

 Acest site a fost realizat cu sprijin financiar nerambursabil prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, masura 6.1, intitulat:

"INSTALAREA TANARULUI FERMIER MOROSANU MARIUS CODRUT IN CADRUL EXPLOATATIEI AGRICOLE GLAMOUR & FLAVOUR SRL, IN COMUNA CIOCANESTI JUD DAMBOVITA"

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now